0C2B39C7-82F2-4144-ADF5-1026D1DB39B3

Uw restaurant aanmelden

Waarom Restaurant Inspiratie?

Restaurant Inspiratie is ontstaan uit het feit dat wij geloven dat online promotie en presentatie op één gezamenlijk platform makkelijker, mooier en goedkoper kan dan de reguliere methodes. 

Huidige aanbieders vragen vaak veel geld terwijl de presentatie vaak te wensen overlaat of geen toegevoegde waarde heeft.

Wij weten zeker dat dit veel mooier en beter, kan zodat uw restaurant ECHT zichtbaar is voor potentiële bezoekers. Wij kiezen voor gebruiksvriendelijke filters, Presentatie foto’s en een compleet informatie pakket voor bezoekers. Hierdoor weten wij zeker dat elk restaurant een extra boost kan krijgen zonder een grote investering.

Uiteraard vertellen we u er graag meer over!

Wat kan je van ons verwachten:

Verhogen zichtbaarheid

Restaurant inspiratie verbetert uw vindbaarheid via ons platform. Maar ook door dat wij gebruik maken van linkbuilding. Hierdoor zal Google uw website waardevoller vinden

Seo optimalisatie

Onze gehele website maakt gebruik van SEO optimalisatie technieken om hoger in google te komen, maar wij gaan nog een stap verder en optimaliseren elk restaurant afzonderlijk. Dit is UNIEK en zorgt voor maximaal resultaat

Innoveren

Wij blijven onze website upgraden en verbeteren om het maximale bereik te creëren en zo de restaurants binnen Nederland makkelijk vindbaar en zichtbaar te maken!

Wat kost het?

Wij maken geen gebruik van dure gesponsorde plaatsingen, willen geen percentage per klant of per transactie.

Wat dan wel?  Het eerste jaar betaalt u helemaal niks Daarna betaalt u één vast bedrag per jaar van MAAR € 120 euro ex BTW per jaar. 

Het mooie? Wij gebruiken een deel van deze inkomsten voor betaalde promoties via Facebook en Instagram. Wij gaan dus voor maximaal resultaat voor uw restaurant, Het is echt ons doel bezoekers en restaurants makkelijk elkaar te laten vinden. 

Alle voordelen:

In 2 stappen uw restaurant gratis online!

Stap 1

Vul onderstaande contactformulier volledig in.
U ontvangt per mail de bevestiging met aanvullende informatie en vragen over uw restaurant.

Stap 2

U stuurt de gevraagde informatie compleet naar ons retour. Wij plaatsen vervolgens binnen 24 uur uw restaurant met alle informatie en afbeeldingen op onze website!